Farmaceutisch de Technologieco. van Hubeishinrezing, Ltd

Poederen de professionele fabrikant van China zich en de leverancier van Farmaceutische Tussenpersonen, ruw steroid poeder, peptides, sarm enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOestrogeenpoeder

Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9

Certificaat
Van goede kwaliteit peptide eiwithormonen voor verkoop
Van goede kwaliteit peptide eiwithormonen voor verkoop
Uw bedrijf verzendt snel altijd goederen en wij kunnen altijd ontvingen het veiligheid

—— alli van Imran

Een verbazende reis aan de shinrezing fabriek van Hubei. Hun arbeiders zijn professioneel en hun producten zijn onder goede controle.

—— Rakesh Vinayagan

Ik ben online Chatten Nu

Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9

China Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9 leverancier
Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9 leverancier Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9 leverancier

Grote Afbeelding :  Het Citraatpoeder van Clomiphene van seksualiteitverhogingen voor Vrouwen 99,4% Zuiverheid CAS 50-41-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: shinrezing
Certificering: GMP,ISO9001,USP
Modelnummer: 50-41-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: USD/g
Verpakking Details: 1kg/aluminium foliezak of zonodig
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Clomiphenecitraat CAS NR: 50-41-9
Verschijning: wit poeder Gebruik: Seksualiteitverhogingen
Zuiverheid: 99% Prijs: Negotiate
Hoog licht:

female bodybuilding steroids

,

female hormones estrogen

Productomschrijving

Beschrijving

Clomifenecitraat
Synoniemen: Clomiphenecitraat, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime
CAS: 50-41-9
MF: C32H36ClNO8
Mw: 598.08
EINECS: 200-035-3
Gebruik: Een unducer van ovulatie. Een gonade-bevorderend principe; Synthetische oestrogeen agonist-antagonist. Gonade-bevorderend principe; Een selectieve modulator van de oestrogeenreceptor
Zuiverheid: 99.4%
Verschijning: Wit poeder

Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (LH) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden dat, daardoor verhogend de kans van conceptie wordt vrijgegeven.

Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele Testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het Testosteron met aromataseenzyme om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek verwijzen wij naar Postcyclustherapie (PCT). Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke Testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke Testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.


Function&Usage
De gemeenschappelijkste Clomid-cyclus:

over het algemeen een week 3-4 loop nadat de cursus van anabole steroïden wordt beëindigd. Vele individuen zullen met het doseren van 100mg per dag voor een week of twee en het aan 50mg per dag voor een andere week laten vallen of twee beginnen; zeer eenvoudig en enigszins efficiënt maar vaak is dit niet genoeg.

Er zijn iets vele mensen er niet in slaagt om over PCT te begrijpen, is de veronderstelling als u een eenvoudig PCT-plan voltooit, zodra doet u zullen uw natuurlijke Testosteronniveaus terug naar normaal en dit eenvoudig is niet waar zijn.

Er zijn geen Clomid-cyclus of om het even welke PCT-cyclus wij of iedereen kan anders u geven die zulk een ding kunnen doen; de totale natuurlijke Testosteronterugwinning vergt een goed beetje van tijd, het idee achter een Clomid-cyclus of om het even welk PCT-plan is het proces te versnellen, om uw lichaam een veelgevraagd hulpmiddel te geven zodat kan het daar sneller en effectiever worden.

Een cyclus van Nice Clomid:

Week 1: Clomid 150mg per dag
Week 2: Clomid 150mg per dag
Week 3: Clomid 100mg per dag
Week 4: Clomid 100mg per dag
Week 5: Clomid 50mg per dag
(voeg een extra week bij 50mg per dag toe indien nodig)

Standaard Post de Cyclustherapie van Clomid:
Dag 1 - 300mg
Dag 2-11 - 100mg/day
Dag 12-21 - 50mg/day

Clomid was één van de originele die drugs in post-cyclus-therapie worden gebruikt gynocomastia te verhelpen en de natuurlijke het Testosteronniveaus van het lichaam te verhogen. Er zijn sommige die bijwerkingen met zwaar verlengd gebruik, zoals visieproblemen worden geïmpliceerd, en er zijn efficiëntere substanties op de markt die hetzelfde ding doen, maar Clomid is nog een efficiënte en goedkope samenstelling voor de post-cyclus-therapie van om het even welke atleet. Voor atletisch
de doeleinden, Clomid bieden geen enorm voordeel aan vrouwen aan. Bij mensen nochtans, zal de verhoging in zowel follikel bevorderend hormoon als (hoofdzakelijk) luteinizing hormoon natuurlijke Testosteronproductie om veroorzaken te stijgen.

Paradoxaal, hoewel Clomiphene-het Citraat een synthetisch oestrogeen is werkt het ook als anti-oestrogeen. De reden is dat Clomiphene-het Citraat slechts een zeer laag estrogenic effect heeft en zo de sterkere oestrogenen die, bijvoorbeeld, zich tijdens de aromatisatie van steroïden vormen, bij de receptoren worden geblokkeerd. Deze zouden die omvatten die zich tijdens het aromatiseren van steroïden ontwikkelen. Dit verhindert niet de steroïden te aromatiseren maar het verhoogde oestrogeen wordt meestal gedesactiveerd aangezien het niet aan de receptoren kan vastmaken. Het verhoogde waterbehoud en de mogelijke tekens van vervrouwelijking kunnen zo worden verminderd of zelfs volledig worden vermeden. Aangezien het antiestrogenic effect van Clomiphene-Citraat lager is dan die gevonden in Proviron, Nolvadex, en Teslac wordt het hoofdzakelijk genomen als Testosteronstimulans. Het Clomiphenecitraat is een medicijn dat de productie van het eigen bevorderende hormoon van het lichaam, gonadotropin bevordert, die op zijn beurt het Testosteronniveau verhoogt. Het, bijvoorbeeld, wordt beheerd aan vrouwen als zogenaamd anti-oestrogeen om ovulatie („ovulatiestimulator“) teweeg te brengen.

Terwijl het waar is dat Clomiphene-het citraat vele „anti-oestrogeen“ eigenschappen heeft, is er een massa betere opties. Het is is vrij zwak in vergelijking met tamoxifen citraat en de anti-aromatasesamenstellingen die beschikbaar zijn zijn meer machtig in termen van het controleren van en/of het elimineren van estrogenic bijwerkingen die waarschijnlijk zich zullen ontwikkelen. De primaire plicht van clomiphinecitraat aan post-cyclustherapie moeten zou worden verlaten.

Clomid is een drug aan vrouwen voor gebruik als vruchtbaarheidshulp die wordt gegeven. Clomid, echter, is veel zwakker dan Nolvadex in een mg voor mg-vergelijking, met ruwweg 150mgs van Clomid zijnd gelijk aan 20mgs van Nolvadex. Het zou moeten worden genoteerd, echter, dat 150mgs van Clomid nog aan ongeveer 150% van basislijnwaarde zal opheffen. U moet geen 150mgs gebruiken, nochtans; In mijn onderzoek, heb ik dat dosissen zo laag zoals 50mgs verbeteringen en verhogingen in feite zal tonen geconstateerd, was mijn origineel post-cyclus-Therapieregime (zoals voorgesteld door Dan Duchaine in het originele Ondergrondse Steroid Handboek) 100mgs per dag voor een week en 50mgs/day voor een week. niet laugh& voor de recente jaren '90, toen de meeste anabole steroid gebruikers zelfs niet het wisten hoe te om Clomid te gebruiken, het werd beschouwd een routine van „als overzichts“ PCT. Ik verdenk dat Duchaine oorspronkelijk deze samenstelling aan de steroid gebruikende gemeenschap introduceerde. Clomid, enkel zoals Nolvadex, is zeer veilig voor behandeling op lange termijn van verminderd met sommige studies die zijn veiligheid en doeltreffendheid tonen maximaal vier maanden. En de post-cyclus, wanneer steroid gebruikers verminderde aan vorm lijden, is wanneer Clomid het meest efficiënt is.

 


Function&Usage
Hormonale contraceptie:
Een chemisch derivaat van estradiol, ethinylestradiol met maximumdosering 200 μg, is een belangrijke component van hormonale contraceptieve apparaten. De gecombineerde vormen van hormonale contraceptie bevatten ethinylestradiol en progestin, die allebei tot de remming van GnRH, links, en FSH bijdragen, die van de capaciteit van deze geboortenbeperkingsmethodes rekenschap geeft om ovulatie te verhinderen en zo zwangerschap te verhinderen. Andere types van hormonale geboortenbeperking bevatten slechts progestins en geen ethinylestradiol.

 

Hoogste steroïdenbron
Hete Verkopende Verwante Grondstoffen
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Testosteron Sustanon 250 Verklaar nietig
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Trenbolonehexuitdraai CAS: 23454-33-3
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6

 

 


Heet-verkoopt producten

Populaire Steroïden  
1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7  
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8  
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2  
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8  
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8  
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9  
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5  
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0  
9 Sustanon 250    
10 1-testosteron Cypionate    
11 Turinabol CAS: 855-19-6  
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3  
13 Stanolone CAS: 521-18-6  
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3  
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8  
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8  
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9  
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9  
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0  
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1  
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9  
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4  
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9  
24 Trenbolone Enanthate    
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3  
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8  

Mondelinge Steroïden
 
27 Anavar CAS: 53-39-4  
28 Anadrol CAS: 434-07-1  
29 Winstrol CAS: 10418-03-8  
30 Dianabol CAS: 72-63-9  
31 Superdrol CAS: 3381-88-2  

Anti-oestrogeen
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1  
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9  
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8  
35 Femara CAS: 112809-51-5  
36 Aromasin CAS: 107868-30-4  
37 Proviron CAS: 1424-00-6  
38 Arimidex CAS: 120511-73-1  
39   CAS: 566-48-3  
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7  
41 Finasteride CAS: 98319-26-7  
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9  

SARM
 
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8  
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0  
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1  
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4  
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0  
48 RAD140 CAS: 118237-47-0  
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2  
50 YK11 CAS: 431579-34-9  

Geslachtsverhoging
 
51 Avanafil CAS: 330784-47-9  
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5  
53 Dapoxetine CAS: 119356-77-3  
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5  
       
56 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9  
57 Dapoxetinewaterstofchloride CAS: 431579-34-9  
58 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0  

Farmaceutische Tussenpersoon
 
59 T3 CAS: 55-06-1  
60 T4 CAS: 51-48-9  
61 Ethyloleaat (EO) CAS: 111-62-6  
62 Benzyl Alcohol (BA) CAS: 100-51-6  
63 Benzyl Benzoate (BB) CAS: 120-51-4  
64 De Olie van het druivenzaad (GSO) CAS: 85594-37-2  
65 2,4-dinitrofenol (DNP) CAS: 51-28-5  
66 1,3-Dimethylpentylamine (DMAA) CAS: 13803-74-2  
67 4-Acetamidophenol (Paracetamol) CAS: 103-90-2  
68 Tauroursodeoxycholiczuur (TUDCA) CAS: 14605-22-2  
69 Dextromethorphanhydrobromide (DXM) CAS: 6700-34-1  

Peptide Lijst
Productnaam Specificatie
ACE 031 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 315 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 344 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
***************************** *****************************
MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PIN - MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
DSIP 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
TB500 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Oxytocin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Hexarelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Triptorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ipamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Sermorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Tesamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
BPC 157 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Aod-9604 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
H 176-191 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Cjc-1295 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
CJC-1295 DAC 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
***************************** *****************************
Ghrp-2 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Selank 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
***************************** *****************************
Ghrp-2 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Epitalon 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PT-141 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Melanotan II 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting

 

Bedrijfsinformatie
Wordt Farmaceutisch de Technologieco. van Hubeishinrezing, Ltd (shorted hierna aangezien Shinrezing) gevestigd in High-tech Economische de Ontwikkelingsstreek van Wuhan Donghu en gevestigd in 2008 met geregistreerd kapitaal is RMB 10 miljoen yuans (ongeveer USD 1,5 miljoen). Zijn productiebasis wordt gevestigd in Dawu-Industrieterrein in Dawu-Provincie, Xiaogan-Stad, Hubei-Provincie die in 2010 met 25.000 vierkante meters behandeld gebied wordt gebouwd.

Shinrezing is een snelle groeiende onderneming, die de productie, R&D, de verkoop en de handel van APIs integreert, steroid grondstoffen, farmaceutische tussenpersonen, installatieuittreksels, is andere soorten organische tussenpersonen enz. Shinrezing niet alleen een verwerkende bedrijf maar ook een handelsbedrijf, heeft het ook zeer goede samenwerkingsverhoudingen met sommige die fabrikanten met GMP, DMF worden gekwalificeerd aan de behoeften van de verschillende klanten van gram aan tonnagehoeveelheid te voldoen, die Shinrezing flexibeler maakt te zijn en gemakkelijk hoogst rendabele producten te voorzien van hoogte - kwaliteit en de betere dienst aan klanten.
Shinrezing bevindt zich altijd in hoge aanvang, hoge tribune en hoog - kwaliteit, en beheerst strikt beheer voor productieprocedure en kwaliteitscontrole. Alle producten moeten onze kwaliteitstest overgaan alvorens zijnd verzendend naar klanten. De producten van Shinrezing zijn over de hele wereld uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden, met inbegrip van Verenigde Staten, Europa, Japan, Korea, Rusland, Hongkong, Taiwan etc., en genoten van een goede reputatie van binnenlandse en overzee klanten

De opdracht van Shinrezing is: De „innovatieve en Pragmatische, Wederzijdse Voordelen, dienen de Wereld“. Elk personeelslid zal dit in mening de hele tijd, houden en zal het bij elk detail van verrichting en beheer van het bedrijf afdwingen. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klanten. Alle eer behoort tot het verleden, Shinrezing-zullen de mensen hun beste meer perfect product ontwikkelen en doen produceren en tot de chemische farmaceutische industrieën wereldwijd bijdragen.

Wij zijn zeker dat Shinrezing uw beste oplossing zal zijn.

 

FAQ
Ordegids
Q1: Is uw Productkwaliteit goedgekeurd door Derde partijlaboratorium?
A: Ja, worden Alle producten strikt getest door onze QC, door QA bevestigd en door derde partijlaboratorium in China, de V.S., Canada, Duitsland, het UK, Italië, Frankrijk enz. goedgekeurd. Zo zal u met Goede Kwaliteit worden verzekerd als u ons kiest.

Q2: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
A: Eerst en vooral, zal onze QC afdeling strikt onderzoek van onze de uitvoerproducten door HPLC doen, UV, GC,
TLC etc. om het kwaliteitsprobleem te verminderen om nul te naderen. Als er een echt kwaliteitsprobleem is, veroorzaakt door ons, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.

Q3: Keurt u Steekproeforde goed?
A: Ja, keuren wij kleine orde van 10g, 100g en 1kg voor uw evaluatiekwaliteit van goed onze goederen.

Q4: Is er om het even welke korting?
A: Ja, voor grotere hoeveelheid, steunen wij altijd met betere prijs.

Q5: Keurt u VISUM bedrijfscreditcard goed?
A: Droevig keuren wij VISUMgeen creditcard goed,
wij zouden bankoverdracht, Western Union of Paypal of Moneygram willen goedkeuren

Q6: Hoe lang neemt het aan de goederen aankwam?
Het is afhankelijk van uw plaats,
Voor kleine orde, te verwachten gelieve 5-7 dagen door DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Voor massaorde, te staan gelieve 5-8 dagen door de Lucht toe, 20-35 dagen door Overzees.

Q7 hebt u om het even welk reshipmentbeleid?
wij hebben de goed naverkoopdienst en re-verzendingsbeleid als het pakket verliest
Onze lange vereniging met onze cliënten heeft grote voordelen gebracht
Wij nemen altijd de meest bovenste zorg in de verpakking van onze producten
onze cliënten zullen dit bevestigen aangezien zelfs zij worstelen om hen zonder hulp af en toe te vinden.
Maar ondanks onze beste inspanningen het nog mogelijk is een klein aantal pakketten zal grijpen.
In deze omstandigheid wij reship vrij beloven om verhouding op lange termijn te vestigen

Q8: Kan ik een steekproef krijgen?
A: Natuurlijk. Voor de meeste producten kunnen wij u een vrije steekproef, terwijl de het verschepen kosten shouldundertake door uw kant verstrekken.

Wij hebben een technologie gevormd en het beheersteam dat nauw met sommige Laboratoria overzee allen samenwerkt spreekt hoogst van onze het veilige verschepen en goederen.
gelieve donot te aarzelen om ons te contacteren.

Contactgegevens
Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: John wu

Tel.: +8618727897078

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)